Autorijles

Wij rijden met de rijlessen in Waarder en omgeving met als examenlocatie Gouda. De rijlessen duren 60 minuten en in overleg kan dit ook 120 minuten zijn om zo meer kilometers te maken. Hoe leerzaam en leuk is het als je tijdens jou rijlessen naar bijvoorbeeld Rotterdam, Utrecht of Amsterdam kan.

Iedere leerling leert op zijn/haar eigen tempo, daarom leveren wij maatwerk. Zo bepalen wij samen met jou hoe de rijopleiding er uit gaat zien. Een goede kwaliteit van de rijlessen, een persoonlijke aanpak en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij vinden het een grote uitdaging om ook jou goed “op weg” te helpen met het halen van je autorijbewijs.

Ons Team:

Peter van Leeuwen

Sinds 2013 geef ik autorijles en verzorg ik de aanhangwagen opleiding.
Daarnaast komen er regelmatig mensen de caravantraining volgen of opfrisrijlessen voorafgaand aan een rijtest bij het CBR. Zo helpen wij iedereen weer veilig en vertrouwd OP WEG.

Rianne van Leeuwen

Sinds 1998 geef ik autorijles, begonnen in Rotterdam en daarna in Gouda. Vanaf 2012 zijn wij gestart met onze eigen autorijschool OP WEG in Waarder. Naast de autorijlessen geef ik ook theorielessen aan onze leerlingen en regelmatig organiseren wij de opfriscursus verkeersregels. Uit ervaring blijkt wel dat dit voor iedereen heel hard nodig is.

Kom jij ons team versterken?

Autorijschool OP WEG breidt uit om zo nog meer mensen op te leiden voor het autorijbewijs. Ben jij die enthousiaste rijinstructeur die met veel passie en plezier zijn/haar werk doet? Bel of mail ons en dan gaan wij samen met jou OP WEG.