Autorijschool OP WEG

Rianne van Leeuwen
Peter van Leeuwen

Molendijk 6
3466 NB Waarder

0348 - 502054
06 - 21200998
06 - 23377220

info@autorijschool-opweg.nl

Zie hier onze privacy verklaring

Welkom

 

Welkom op de website van AUTORIJSCHOOL OP WEG. De autorijschool van Waarder, Driebruggen, Nieuwerbrug, Hekendorp, Oudewater, Reeuwijk, Bodegraven en omstreken. Kortom het Groene Hart.

 

Mijn naam is Rianne van Leeuwen. In 1998 ben ik begonnen met het geven van autorijlessen. De eerste vijf jaar in Rotterdam en daarna in de regio Gouda.

Ook ik zal mij even voorstellen, mijn naam is Peter van Leeuwen. Ik ben in 2012 begonnen met de opleiding tot rij-instructeur en heb deze met succes afgerond. Sindsdien ben ik erkend rij-instructeur.

Samen hebben wij onze eigen autorijschool in Waarder. Wij vinden het een grote uitdaging om ook jou
goed “op weg” te helpen met het halen van je autorijbewijs.

 

Ieder persoon is anders en verdient ook een eigen aanpak. Hiervoor hebben wij een lesplan die een ieder op zijn/haar eigen tempo doorloopt, op weg naar een geslaagde opleiding. Het uitgangspunt hierbij is dat je in één keer slaagt, met zo weinig mogelijk lessen in een zo’n kort mogelijke tijd.

 

De autorijlessen worden gegeven in een Ford Fiësta Active, een compacte, sportieve auto met een frisse uitstraling. Of in een Ford C Max Titanium Ecoboost, een ruime en dynamische auto met een stijlvol en stoer uiterlijk. In deze auto’s doe je ook examen. De examen locatie is Gouda.

Wil jij je rijbewijs halen bij een autorijschool met ervaring en die op de hoogte is van de laatste
veranderingen? Je rijbewijs halen voor je 18e verjaardag? Of heb je al een rijbewijs, maar wil je eerst graag een opfris rijles voordat je weer het verkeer ingaat? Bij
AUTORIJSCHOOL OP WEG ben je aan het juiste adres.

 

Kijk rustig rond op deze site. Bel of mail als er nog vragen zijn.  Wij helpen je graag Op Weg !

© PetRia webdesign, Waarder